BasBQ
Beef en Steak

Spiced maple bacon

Alex1975

Kooltjesharker
 
 
Berichten
107
Had een mooi stukje duroc buik van ongeveer een kilo. Heb daar 75 gram kristalsuiker, 3 eetlepels ahornsiroop, 3 eetlepels barcelo rum, 2 thee lepels zwarte peper en 18 gram colorozo zout. Heb hem in een zip zak gedaan en 10 dagen in de koelkast gedaan en elke dag gekeerd. Na de 10 dagen gespoeld onder koud water en 1,5 dag laten drogen. Daarna in de q op 110° tot een kern van 62°. Met kersen en appelhout. Compleet laten afkoelen en genieten maar!
20211109_160117.jpg

20211109_160127.jpg

20211121_135747.jpg

20211121_135817.jpg

20211121_142554.jpg

20211121_142650.jpg

20211121_150302.jpg
 

Zzzjon

Kooltjesharker
 
 
Berichten
212
Poh, wat een geduld.
Maar zal zeker gesmaakt hebben. 😋😋
 
Bovenaan Onderaan