- Berichten
- 548
Vanavond machtig lekker gegeten. Zelf een recept in elkaar geflanst op basis van eerder gemaakte recepten.
Het vel van de zalm extreem krokant kunnen bakken op de loeihete (325-350°C) speksteen.
Dan een sausje laten pruttelen (olijfolie, look, kerstomaatjes, groene olijven, kappertjes, rozijnen, citroenzest, witte wijn, wat droge oregano en verse peterselie).
In dit sausje de laatste minuten de venusschelpjes laten garen.
Wat tagliatelle erbij gekookt. Glaasje witte wijn en genieten in de laatste zonnestralen van de dag...
Een sfeerfilmpje:
Het vel van de zalm extreem krokant kunnen bakken op de loeihete (325-350°C) speksteen.
Dan een sausje laten pruttelen (olijfolie, look, kerstomaatjes, groene olijven, kappertjes, rozijnen, citroenzest, witte wijn, wat droge oregano en verse peterselie).
In dit sausje de laatste minuten de venusschelpjes laten garen.
Wat tagliatelle erbij gekookt. Glaasje witte wijn en genieten in de laatste zonnestralen van de dag...
Een sfeerfilmpje:



