BasBQ
Beef en Steak

Spareribs

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
273
Vanavond het rijk alleen en op vrijdag altijd al vrij. Mooie gelegenheid om de bbq aan te slingeren en
Spareribs bereid volgens de 3-2-1 methode. Tijden wel iets aangepast, want het zijn redelijk bescheiden exemplaren.

3AF338F0-0E1C-4D85-BA36-AF1F0A0CD3C4.jpeg


Roken met enkele gedroogde rozemarijntakjes en pruimenboom.
A3E1901D-388F-4D5A-9571-4E433338EB99.jpeg

Inpakken met boter, basterdsuiker en honing.
46119678-F7CD-4A2A-BE2D-199E1F9E8547.jpeg


BB400DAA-30DF-4946-9C83-1D7A46FFBDA1.jpeg


8399368A-0EC2-4D12-B0C3-2FEAC3C628BA.jpeg

Op!
1A5E3B2D-8512-48ED-96A6-AC17A76BD5BA.jpeg
 
Mooi plankje! Eergisteren spareribs gehad en zou ze nu wel weer willen :)
 
Mooi gedaan. Lekker.
 
Ziet er prima uit, had ik best wel gelust! ;)
 
Heerlijk. Ik moet er ook echt eens aan beginnen. Maar ben maar de enige liefhebber in huis. :D
 
Geweldig lekker plankje eten.
Ook leuk die groentjes erbij voor de foto 😁
 
Vandaag de overgebleven spareribs uit de diepvries gehaald en op het ei gelegd. Wederom heerlijk!
886FA61B-ED21-44E3-9D7F-E987F32EBCED.jpeg

C68AA5FF-45F1-478E-A408-1D7C8C753A3F.jpeg
 
Hey Paddy, de ribs zijn er goed uit! Vanmiddag ga ik zelf ook een eerste run spare ribs proberen te maken op de BGE. Hier ga ik ook de 3-2-1 methode voor proberen te gebruiken. Hopelijk met een gelijkwaardig eindresultaat! 🤗
 
Hey Paddy, de ribs zijn er goed uit! Vanmiddag ga ik zelf ook een eerste run spare ribs proberen te maken op de BGE. Hier ga ik ook de 3-2-1 methode voor proberen te gebruiken. Hopelijk met een gelijkwaardig eindresultaat! 🤗

Toevallig ik vandaag ook 😂 Maar ze zijn niet zo dik bevleesd en ga dus gaan voor 2,5-1,5-1 denk ik.
 
Had mijn tijden ook aangepast: 2 1/2 uur, 3 kwartier en een half uur. Zo groot waren ze nl niet.
 
Terug
Bovenaan Onderaan