Beef en Steak

Spareribs

 

Mikeje25

Vuurmaker
Berichten
63
Had nog twee spareribs van de Macro in vriezer welke echt op moesten.

Vrijdag uit de vriezer gehaald, zaterdag van vlies ontdaan en in de rub gezet.

827f0ccb82a519884563065c89fdbd86.jpg


cd240ef9ad188a7da823e668131b8510.jpg


Zondagmiddag 12:00 de Bastard aangeslingerd en om 12:30 de ribs erop op 110 graden.

2cfccd7411c33460d90353c78e2cfda5.jpg


Na 2,5 uur waren ze al mooi gekleurd.

e7cd5b3db3ed5af842570f449fce199d.jpg


Hierna in de aluminiumfolie ingepakt met wat appelsap en weer op de Bastard voor 1 uur en 20 minuten, hierna de ribs ingesmeerd met een lekker zoete BBQ saus.

68ecb75b34729efe32201d9251eee3b9.jpg


Na nog eens 45 minuten waren ze klaar.

6b1431b49aa3d50ff366680e303098a3.jpg


Nog even 20 minuten laten staan en toen heerlijk gegeten.

f3771b4eaebd6c954b30329ca5d85c11.jpg


Om 18:00 waren er weer twee buikjes vol en heb ik nog paar ribjes over voor later vanavond.

ca76120e888e2b4ada4d411f31471a9a.jpg


Was weer lekker (al zeg ik het zelf),

Gr. Mike






Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Lust ik wel!
 
mooie ribs hoor
 
Zien er goed uit!!!

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

 
Heerlijk! Mooi resultaat mike
 
Mooi ribs!
 
Lekker, doe maar een portie :)
 
Mijn Bastard kijkt me nu smekend aan vanuit de tuin... Hij wil ook weer ribbels!

Mooi verslag, nu heb ik honger
 
Terug
Bovenaan Onderaan