- Berichten
- 63
Had nog twee spareribs van de Macro in vriezer welke echt op moesten.
Vrijdag uit de vriezer gehaald, zaterdag van vlies ontdaan en in de rub gezet.
Zondagmiddag 12:00 de Bastard aangeslingerd en om 12:30 de ribs erop op 110 graden.
Na 2,5 uur waren ze al mooi gekleurd.
Hierna in de aluminiumfolie ingepakt met wat appelsap en weer op de Bastard voor 1 uur en 20 minuten, hierna de ribs ingesmeerd met een lekker zoete BBQ saus.
Na nog eens 45 minuten waren ze klaar.
Nog even 20 minuten laten staan en toen heerlijk gegeten.
Om 18:00 waren er weer twee buikjes vol en heb ik nog paar ribjes over voor later vanavond.
Was weer lekker (al zeg ik het zelf),
Gr. Mike
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Vrijdag uit de vriezer gehaald, zaterdag van vlies ontdaan en in de rub gezet.
Zondagmiddag 12:00 de Bastard aangeslingerd en om 12:30 de ribs erop op 110 graden.
Na 2,5 uur waren ze al mooi gekleurd.
Hierna in de aluminiumfolie ingepakt met wat appelsap en weer op de Bastard voor 1 uur en 20 minuten, hierna de ribs ingesmeerd met een lekker zoete BBQ saus.
Na nog eens 45 minuten waren ze klaar.
Nog even 20 minuten laten staan en toen heerlijk gegeten.
Om 18:00 waren er weer twee buikjes vol en heb ik nog paar ribjes over voor later vanavond.
Was weer lekker (al zeg ik het zelf),
Gr. Mike
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk