BasBQ
Beef en Steak

Spareribs,varkenshaas,mais,wokgroente en friet

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.709
Spareribs ingesmeerd met mosterd en braairub 1 ongeveer 2 uur in de rook 110 graden
2 uur ingepakt met boter appelsap bruine suiker en wat honing op ongeveer 125 graden was iets te lang viel al uit elkaar.
Nog even erop met wat Bbq saus
Moest nog even op gasten wachten dat ze maar in de oven op 70 graden
Op de foto lijken ze altijd zo zwart ze waren wel iets verder maar nog prima te eten.
Had ook nog 2 varkenshaasjes om en om met spek erom heen en met slagerstouw geknoopt zodat je een soort worst krijgt
Had ze gekruid met braairub 1
Deze tot 60 graden kerntemperatuur maar hij schoot wat door want dat ik ging snijden was hij wat verder maar nog prima te eten.
Mais had ik verder niet zoveel mee gedaan.
Wokgroente had ik wat pesto en wat braairub 1 erdoor wokken op de joystove.
En hadden de gasten lekker gegeten ze vonden het heerlijk
Foto’s zeggen meer.
68b4f407ad8107a4f5c73292e9064d46.jpg
b9b806ea9696981f70804ca480fcf826.jpg
c30d1f7732a6673302adfdf848b0395a.jpg
09247cb6c6c1da95b6185a5c0b79dd76.jpg
779d8fcb4055d8aa54273fb05ae8ac1e.jpg
e2908ae8d2070de4dce5888bb1b64a87.jpg
8124282fc868aff283ec5bcc0605a700.jpg
d16b4b2aa3478dc230e3401c824e0919.jpg
ce755e3a693a7f695e9b40d20a3cab88.jpg
712c5d7ffa76b55e66032d84d0a7c0ed.jpg
35469f490b47323436124c2368dc405e.jpg
7aad9f19b99b9319f9b1fe134e8cc222.jpg
aa6b3d8c32c671a745cdf5a9539bfd92.jpg
dccf41787ee71a7514c4ab54ef14e937.jpg
d17c59bbd6754e23684026e16868377d.jpg



Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
goed bezig geweest weer
ziet er goed uit allemaal
niets te kort gekomen
 
De eerste foto is al het bewijs dat er lekker gegeten is
 
Heerlijke foto's weer...
 
Weer lekker bezig geweest
 
Heerlijk maaltijd voorgeschoteld. Varkenshaasjes zien er ook heerlijk uit.
 
Mooi om te zien Hoe je dit beschrijft. Ik vind het zelf ook altijs wel lastig om alles gelijktijdig kaar te hebben.
En nu zie ik voor de zoveelste keer in korte tijd zo’n joy stove. Is dat nou echt een must have voor de bbqer.
Kan je mij nog wat tips geven waarom ik dat eigenlijk ook moet hebben?
Inzag namelijk een aanbieding voorbij komen waarvan ik dacht zal ik het nu doen... maar ja ik heb me er nog niet in verdiept en weet dus niet of dit wel een goede aankoop is.Stove + Skillet aanbieding
 
Mooi om te zien Hoe je dit beschrijft. Ik vind het zelf ook altijs wel lastig om alles gelijktijdig kaar te hebben.
En nu zie ik voor de zoveelste keer in korte tijd zo’n joy stove. Is dat nou echt een must have voor de bbqer.
Kan je mij nog wat tips geven waarom ik dat eigenlijk ook moet hebben?
Inzag namelijk een aanbieding voorbij komen waarvan ik dacht zal ik het nu doen... maar ja ik heb me er nog niet in verdiept en weet dus niet of dit wel een goede aankoop is.Stove + Skillet aanbieding

Je kunt er van alles mee wokken grilrooster erop kun je grillen
Do erop kun je Stoofpot maken
Je kunt hem overal mee heen nemen
Ik gebruik hem regelmatig


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
jij bent erg enthousiast begrijp ik maar is er maar 1 type joy stove en is dit het goede model. ik wil wel in een keer een goede aankopen.
 
Zo zeg jij maakt een hoop tegelijk, prachtig om te zien die foto's, krijg gelijk trek, lekker hoor!
Die joy stove heb ik al een paar keer voorbij zien komen, ziet er grappig uit idd, een alleskunner en zeer makkelijk mee te nemen, dat vond ik een groot voordeel hebben, maar wil eerder een WGA aanschaffen.
 
Mooie foto’s, top materiaal dat zal gesmaakt hebben 👌🏻
 
jij bent erg enthousiast begrijp ik maar is er maar 1 type joy stove en is dit het goede model. ik wil wel in een keer een goede aankopen.

Ik heb de medium je hebt geloof ik small en large


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Zo zeg jij maakt een hoop tegelijk, prachtig om te zien die foto's, krijg gelijk trek, lekker hoor!
Die joy stove heb ik al een paar keer voorbij zien komen, ziet er grappig uit idd, een alleskunner en zeer makkelijk mee te nemen, dat vond ik een groot voordeel hebben, maar wil eerder een WGA aanschaffen.

WGA heb ik ook die is prima gebruik ze beide wel en soms alle drie wel (kamado)
En heb laatst ook een driepoot gekocht met swinggril dus die zal er ook wel eens bij komen


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Haha mooi mooi dit had ik met de Pasen ook gemaakt.
Ik had de ribben na 1.5 uur ingepakt van de Q gehaald en in een handdoek ingepakt.
Waardoor ze op temp bleven en ik de varkenshaas kon gaan berijden.
Toen de varkenshaas kern van 60 eraf kon om te rusten ben ik de ribben gaan aflakken.
Idd 60 graden vond ik ook iets te ver dus in het vervolg gaat hij bij mijn op 58 graden er af, kan hij mooi rusten en iets doorgaren.

Verstuurd vanaf mijn SM-A705FN met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan