BasBQ
Beef en Steak

Spareribs om het kampioenschap te vieren

firestarter_K

Tondelzoeker
Berichten
21
Vandaag lekkere spareribs van de barbecue om het kampioenschap van Ajax te vieren. Spareribs van de plaatselijke slager volgens de 3-2-1 methode. Appel hout gebruikt voor het roken.

Rub bestond uit zout, peper, lichte basterdsuiker en paprika poeder.

Stap 2: in de alu folie met lichte basterdsuiker, roomboter en hot sauce.

Lak voor op de ribben bestond uit het vocht vanuit het alu folie, peper, zout, hot sauce, ketjap manis, basterdsuiker en tomaten ketjap.

Samen met wat verse friet heerlijk genoten van deze maaltijd, zoals je aan het bord met botjes kunt zien.

22AE95D6-E6DC-4841-A30E-743653B92207.jpeg

8274F204-890F-4684-93D5-493ADA39BDE8.jpeg

365E7A00-366A-4D36-B7BF-2B4DB52C77CA.jpeg

5E2BCC95-2A4A-475A-9714-4915847A551F.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Mooi resultaat. En ja gefeliciteerd, we hebben gewonnen.
 
Dit moest gevierd worden 💪🏻. Heerlijke ribs 😋
 
Mooie ribbels hoor.
Ik zou ze vaker maken dan alleen bij een kampioenschap
 
Terug
Bovenaan Onderaan