- Berichten
- 98
Vandaag voor de eerste keer lekkere spareribs gemaakt. Als eerst heb ik de dag van tevoren in de rub gezet.
Zondag als eerst de Q klaar gemaakt voor de snake methode.
Werkt echt top temp complete sessie constant gebleven. Toen de temp mooi stabiel was mochten de ribben erop.
Na het eerste uur verstreken was de ribben ingespoten met appelazijn/appelsap.
Toen de ribben lekker op de Q lagen heb ik de pittige bier glace gemaakt.
Na 2,5 uur heb ik de spareribs eraf gehaald en in de aluminiumfolie gedaan.
Ribben zijn goed gaar geworden na 2 uur in de folie.
Vlees had zich al goed terug getrokken van het bod.
laatste uurtje de ribben ingesmeerd met de pittige bier glace.
. Als bijgerecht nog een pannetje aardappeltjes met groeten en kaas gemaakt, met een bacon omhulde kipfilet roomkaas en chorizo. Zeer geslaagd gerecht.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

















Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk