- Berichten
- 546
Beste Q'ers,
Morgen wil ik spareribs gaan maken door middel van de 3-2-1 methode.
Er komen 2 vrienden eten, en we houden nogal van een whiskeytje, dus lijkt het me leuk om de ribs te injecteren met het drankje.
Het idee is om ze na de eerste 3 uur op de Q ( voordat ze in de alu folie gaan ), ze te injecteren met whiskey. Tussen elk botje een ML of 10 denk ik ?
Heeft iemand van jullie hier ervaring mee ?
Groet,
Jeff.
Morgen wil ik spareribs gaan maken door middel van de 3-2-1 methode.
Er komen 2 vrienden eten, en we houden nogal van een whiskeytje, dus lijkt het me leuk om de ribs te injecteren met het drankje.
Het idee is om ze na de eerste 3 uur op de Q ( voordat ze in de alu folie gaan ), ze te injecteren met whiskey. Tussen elk botje een ML of 10 denk ik ?
Heeft iemand van jullie hier ervaring mee ?
Groet,
Jeff.