BasBQ
Beef en Steak

Spareribs,diamanthaas,geroosterde venkel,rode biet en gepofte aardappel

picosuma

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
2.113
Spareribs met braairub 2 van fikerin deze op de Bbq indirect 140 graden verder niet inpakken en af toe insmeren met bbqsaus

Diamanthaas met rub van noskos steak tot kerntemperatuur van 56 graden voor corina die is niet gek op spareribs (komt dus mooi uit ik wel )

Voor de venkel (is een recept van bbqjunkie)
6 el olijfolie sap van 1 Citroën mixen
De venkel door de midden harde kern eruit met de gesneden kant in mix
Dan op de Bbq volgens recept indirect op 200 graden maar dat gaat niet voor de spareribs dat dan maar zo .
Snijkant naar boven insmeren met de mix en wat zwarte peper erop
En op het laatst even omdraaien en de snijkant roosteren.
Wat citroenrasp op de snijkant en voor corina geraspte parmezaan erbij

De rode biet in aluminiumfolie met wat olie dat als het gaar is eraf en de schil eraf gepeld voor corina wat geitenkaas erbij

Aardappel poffen crème fraiche met wat chilisaus en bosui

En was het lekker de spareribs waren heerlijk met een bite de rode biet was ook lekker dit was om te proberen
De venkel was ook goed maar de buitenkant was wat taai binnenkant was lekker corina vond het heerlijk
En de diamanthaas was natuurlijk heerlijk

Maar foto’s zeggen meer




Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 

Peter64

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.353
Zo, dat ziet er weer lekker uit.
De venkel ga ik eens, tezamen met de ribbels, bewaren.
 

Hoogie

Kooltjesharker
 
 
Berichten
209
Voor elk wat wils zo te zien. En het ziet er heerlijk uit!!! Ik vind bieten heerlijk, maar de rest van het huishouden niet. Ik ga het ze toch nog maar een keer voorzetten. 😛
 

@rno

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
2.754
Ziet er weer lekker uit en ribs voor jezelf 😊

Bieten ook maar eens proberen, hoe lang staan die erop Piet?
 

SponZ

Stoker
 
Berichten
305
Man,man,man dat ziet er lekker uit. Ben zelf niet zo'n fan van venkel dus die sla ik even over. Voor de rest: op de lijst!
 

KamadoRobert

Kooltjesharker
 
Berichten
178
Lekker ziet dat eruit!

Ik had denk ik ook stiekem een stukje diamanthaas genomen. Is hier wel favoriet, hoor.

groeten van Robert
 

picosuma

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
2.113
Ziet er weer lekker uit en ribs voor jezelf

Bieten ook maar eens proberen, hoe lang staan die erop Piet?

Ik denk een uurtje maar heb gewoon af en toe even geprikt om te kijken of het klaar was


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Bovenaan Onderaan