BasBQ
Beef en Steak

Spareribs 3,2,1

 
 

pko

Vuurmaker
Berichten
74
Wat is wijsheid?
Ik heb binnenkort een bbq voor een aantal collega`s.
Uiteraard kunnen spareribs niet ontbreken.
Ik wil deze eigenlijk even van te voren maken dus 3-2 eerst.
En dan de laatste stap als de tuin vol zit.
Maar wat is wijsheid na stap 2 ingepakt laten of uitpakken ?
En dan laten afkoelen en op de dag zelf even stap 3 met saus.
Ik hoor verschillende berichten ( normaal doe ik alles op de dag zelf namelijk)
 
nee dat bedoel ik juist niet.
Ik maak ze altijd helemaal zelf. Geen voorgegaarde ( brrrrr)
Het is alleen qua planning even de vraag ( stap 3 tijdens de bijeenkomst no problemo)
Maar laat je dus na stap 2 de ribben ingepakt of uitgepakt wachten op stap 3.
 
3-2-1 komt overeen met 6u op de Q. Dus op zich perfect te timen. Maar wss wil je eerst wat hapjes voor de ribs bakken en daarna de laatste stap doen?

Ben ook benieuwd wat kan in dit geval. Dus ff volgen.
 
nee dat bedoel ik juist niet.
Ik maak ze altijd helemaal zelf. Geen voorgegaarde ( brrrrr)
Het is alleen qua planning even de vraag ( stap 3 tijdens de bijeenkomst no problemo)
Maar laat je dus na stap 2 de ribben ingepakt of uitgepakt wachten op stap 3.

Uitpakken en laten afkoelen. En ik denk dat je Kadango verkeerd begrepen hebt want dat bedoelde hij in zijn post geloof ik ook
 
Kwestie van hoe je het leest, er staat duidelijk dat je ze kan afmaken tot en met het uitpakken.
Die voorgegaarde pak je ook uit, uit het zakje waarin je ze koopt maar dat schreef ik niet.
was je me net voor ;)
 
verplaatst van L&S naar de rookkamer, L&S is voor L&S fotoreportages
 
hhmmm misschien inderdaad even verkeerd gelezen/begrepen.
Omdat er inderdaad nog wat andere gerechtjes gepland staan moet het even op deze manier.
( tja en de vegetariër gooit de planning even in de war )
Normaal nooit een probleem gewoon achter elkaar maken en aanvallen.
Maar wat ik dus ook al vermoede na stap 2 uitpakken en afkoelen (y)
Gaat helemaal goed komen
Thanks

Sorry voor de verkeerde lokatie
 
of een gevulde paprika met fake vegetarisch gehakt
 
Terug
Bovenaan Onderaan