Mijn dochter en zoon houden van kluiven, van vlees en dus ook van Spare Ribs.
Ik haal ze altijd in Laren bij Spoelder. Daar haal ik bijna al mijn vlees trouwens.
Ze gaan bij mij de dag vtv al in de rub en in de folie. Een uur voordat ze op de bbq gaan haal ik ze uit de koelkast.
Na ongeveer 1.5 tot 2 uur op 120 graden gaan ze in de folie op de bbq voor een uurtje. Dan gaan ze er weer zo op om te lakken met smokey bbq saus. Een keer of 3 doe ik ze want we like them stickey;-)
Heel lang liggen ze er nooit
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik haal ze altijd in Laren bij Spoelder. Daar haal ik bijna al mijn vlees trouwens.
Ze gaan bij mij de dag vtv al in de rub en in de folie. Een uur voordat ze op de bbq gaan haal ik ze uit de koelkast.
Na ongeveer 1.5 tot 2 uur op 120 graden gaan ze in de folie op de bbq voor een uurtje. Dan gaan ze er weer zo op om te lakken met smokey bbq saus. Een keer of 3 doe ik ze want we like them stickey;-)
Heel lang liggen ze er nooit






Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk