Mijn dochter en zoon houden van kluiven, van vlees en dus ook van Spare Ribs.
Ik haal ze altijd in Laren bij Spoelder. Daar haal ik bijna al mijn vlees trouwens.
Ze gaan bij mij de dag vtv al in de rub en in de folie. Een uur voordat ze op de bbq gaan haal ik ze uit de koelkast.
Na ongeveer 1.5 tot 2 uur op 120 graden gaan ze in de folie op de bbq voor een uurtje. Dan gaan ze er weer zo op om te lakken met smokey bbq saus. Een keer of 3 doe ik ze want we like them stickey;-)
Heel lang liggen ze er nooit
 
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Ik haal ze altijd in Laren bij Spoelder. Daar haal ik bijna al mijn vlees trouwens.
Ze gaan bij mij de dag vtv al in de rub en in de folie. Een uur voordat ze op de bbq gaan haal ik ze uit de koelkast.
Na ongeveer 1.5 tot 2 uur op 120 graden gaan ze in de folie op de bbq voor een uurtje. Dan gaan ze er weer zo op om te lakken met smokey bbq saus. Een keer of 3 doe ik ze want we like them stickey;-)
Heel lang liggen ze er nooit
 
		
		
	
	
	
	
	
	
	Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk