edwinteems
Sprokkelaar
- Berichten
- 33
Hi!
Je hebt van die spareribs zaakjes her en der met van die jaloersmakende marinades. Ik denk aan een zaakje in Soest (De Nijl) of in Utrecht De Meern (Sam’s King ribs); een doorgaans zoete ketjapachtige marinade, waar volgens mij geen bbq saus aan te pas komt.. Jullie voelen hem al aankomen; enig idee welke ingrediënten daar bij komen kijken? Ketjap? Sojasaus? Bruine suiker? Wat knoflookgember pasta? Help me!
Je hebt van die spareribs zaakjes her en der met van die jaloersmakende marinades. Ik denk aan een zaakje in Soest (De Nijl) of in Utrecht De Meern (Sam’s King ribs); een doorgaans zoete ketjapachtige marinade, waar volgens mij geen bbq saus aan te pas komt.. Jullie voelen hem al aankomen; enig idee welke ingrediënten daar bij komen kijken? Ketjap? Sojasaus? Bruine suiker? Wat knoflookgember pasta? Help me!