Sinds pasen heb ik al een stuk procureur van 2,5 kg in de diepvries klaar liggen.
Vandaag moet het er echt van komen, het moet pulled pork worden!
Na twee weekjes wachten, was woensdag nog net op tijd de injector uit China binnengekomen.
Ook nu weer voor een beproefd recept gekozen, de wedstrijd variant van BBQ-nl.
Woensdagavond in de rub gezet, en vervolgens ge?njecteerd (ik dacht dat dit een goede volgorde was, maar wat een troep!):


Iemand een beter idee om deze troep te voorkomen? De rub is ook erg nat geworden, is dat een probleem?
Vanochtend om kw voor zes op om de BBQ aan te steken. Ik heb pas vier zakken weber kokosbriketten gekocht bij de gamma, dus dat moet genoeg zijn. Daarnaast een zakje whiskey rookhout gekocht, hier heb ik twee handen van toegevoegd.
En daar ligt ie:

Weber blijft mooi stabiel!
Ik hoop dat ie niet snel eenzaam is, want ik moet vanochtend nog boodschappen doen.....
Wordt vervolgd!
Vandaag moet het er echt van komen, het moet pulled pork worden!
Na twee weekjes wachten, was woensdag nog net op tijd de injector uit China binnengekomen.
Ook nu weer voor een beproefd recept gekozen, de wedstrijd variant van BBQ-nl.
Woensdagavond in de rub gezet, en vervolgens ge?njecteerd (ik dacht dat dit een goede volgorde was, maar wat een troep!):


Iemand een beter idee om deze troep te voorkomen? De rub is ook erg nat geworden, is dat een probleem?
Vanochtend om kw voor zes op om de BBQ aan te steken. Ik heb pas vier zakken weber kokosbriketten gekocht bij de gamma, dus dat moet genoeg zijn. Daarnaast een zakje whiskey rookhout gekocht, hier heb ik twee handen van toegevoegd.
En daar ligt ie:

Weber blijft mooi stabiel!
Ik hoop dat ie niet snel eenzaam is, want ik moet vanochtend nog boodschappen doen.....
Wordt vervolgd!