Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
sucses met je 1e poging,,maar hij zal inmiddels wel geplukt zijn hoop ik.
over de troep: action is goedkoper met vlees schalen.
ik injecteer in een grote ovenschaal en pak bewust niet in met folie want je ziet niet wat je doet en zo leer je nooit goed injecteren.
nooit met volle kracht leegspuiten,maar langzaam en dan geleidelijk terug trekken die naald.
Het heeft super uitgepakt.
BBQ heeft het op een halve zak weber kokosbriketten tien uur volg gehouden. Er was denk ik genoeg over voor nog twee uur.
De temperatuur daalde soms even richting de 100 gr, dit kwam volgens mij door teveel as. Na wat schudden steeg de temperatuur dan weer netjes.
Het vlees heeft er uiteindelijk van 6.30 tot 17.00 op gelegen. Daarna in een badhanddoek gewikkeld en een uur laten rusten.
Het pullen ging erg goed. Er was ook een mooie rookkring te zien.
En dan een broodje met pulled pork en coleslaw: heerlijk!
Ook de gasten waren er goed over te spreken.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.