- Berichten
- 590
Hallo allemaal,
Weet niet of het hier op de juiste plek staat, maar ik wil er graag achter komen welk stukje vlees ik nog in de vriezer heb liggen, en hoe deze het beste klaar te maken.
Ik heb het gekregen van een klant die regelmatig gaat jagen in Duitsland, dus het is iig wild.
Eerder heb ik een stukje WS gekregen, dat was wild schwein. Maar ik ben even kwijt wat dit ook alweer was. Denk te lang in de vriezer laten liggen
Mocht ik er nu niet achter gaan komen, wat is dan de beste manier van bereiden? Low and slow lijkt me het veiligst? Of zou dit ook nog hopeloos kunnen mislukken?
Ben benieuwd of we der achter gaan komen
Verstuurd vanaf mijn Swift 2 X met Tapatalk
Update: na veel googlen lijkt het me aannemelijk dat RW voor rehwild of rotwild staat. Het verschil is me nog niet helemaal duidelijk, Duits is niet mijn sterkste kant.. Iemand een idee wat de rest betekent?
Weet niet of het hier op de juiste plek staat, maar ik wil er graag achter komen welk stukje vlees ik nog in de vriezer heb liggen, en hoe deze het beste klaar te maken.
Ik heb het gekregen van een klant die regelmatig gaat jagen in Duitsland, dus het is iig wild.
Eerder heb ik een stukje WS gekregen, dat was wild schwein. Maar ik ben even kwijt wat dit ook alweer was. Denk te lang in de vriezer laten liggen

Mocht ik er nu niet achter gaan komen, wat is dan de beste manier van bereiden? Low and slow lijkt me het veiligst? Of zou dit ook nog hopeloos kunnen mislukken?
Ben benieuwd of we der achter gaan komen



Verstuurd vanaf mijn Swift 2 X met Tapatalk
Update: na veel googlen lijkt het me aannemelijk dat RW voor rehwild of rotwild staat. Het verschil is me nog niet helemaal duidelijk, Duits is niet mijn sterkste kant.. Iemand een idee wat de rest betekent?