Beef en Steak

Snijmachine advies

Ik heb de Bizerba SE8 gekocht. Wel een groot en zwaar toestel :oops:
2de mes paste wel niet op de machine, wellicht van een andere model.
Een van de dagen mijn koud gerookte hespspek eens gaan aansnijden om de machine een goed te testen.

IMG_20220330_160644.jpg
 
Nice, ga je geen s[jt van krijgen. Dat gewicht is wel een groot nadeel, zou ideaal zijn als je hem gewoon op een vaste plek kan zetten.
Ik heb een hendi 220 (22cm mes), die is al net te onhandig zwaar. Maar 22cm is gewoon te klein, net prima voor kleine stukken vlees.
 
Hier nog aant nadenken waar ik hem ga zetten.
Denk om misschien mijn oude intussen lege berging/stookruimte in garage/kelder te gaan inrichten als extra keuken voor alle BBQ spullen.
Want ik begin problemen te krijgen om alles deftig op te bergen.
Ik haat het dat ik 10 dingen moet uit een kast nemen om 1 ding te kunnen pakken en er dan 9 terug te moeten leggen 🙂
Bus daar wat extra kasten met een werkblad zou zeer handig zijn.
 
heb hier een Berkel 834 S staan en ook loei zwaar 54 kg met een mes van 296 mm en slijpmachine voor het mes.
kan ook echt vlinderdun snijden vanaf 0 tot 1 mm enzovoorts

ben er superblij mee.

berkel 834 snijmachine .jpg


berkel 834.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan