- Berichten
- 287
Zondag 16.30 uur, lui op de bank en dan de vraag: “Wat zullen we eten?” Wordt het thuisbezorg.nl of ga jij (ik dus) nog boodschappen doen. Door het weer was ik er gewoon ff niet aan toe gekomen de bbq aan te steken. Ik stelde flammkuchen voor. Daar was iedereen het mee eens.
Ik naar de Appie en snel kant en klare deeg, sourcream, crèmefraiche, spekjes, uien , rucola gehaald.
de sourcream en cremefraiche in gelijke delen door elkaar roeren en zout en peper er in. Dat is de basis maar je kunt er vanalles doorheen roeren. Chilipeper, sciracha saus in mijn geval. Maar ook kerrie bijv.
daarover wat spekjes, uien, prei ham enzovoort salami. (Wat je lekker vind)
Bbq aan, alle schuiven open. pizzasteen opwarmen en go for it. Om 17.00 uur nog in de schappen en om 18.30 uur op het bordje.
Ik naar de Appie en snel kant en klare deeg, sourcream, crèmefraiche, spekjes, uien , rucola gehaald.
de sourcream en cremefraiche in gelijke delen door elkaar roeren en zout en peper er in. Dat is de basis maar je kunt er vanalles doorheen roeren. Chilipeper, sciracha saus in mijn geval. Maar ook kerrie bijv.
daarover wat spekjes, uien, prei ham enzovoort salami. (Wat je lekker vind)
Bbq aan, alle schuiven open. pizzasteen opwarmen en go for it. Om 17.00 uur nog in de schappen en om 18.30 uur op het bordje.