- Berichten
- 1.146
Dinsdagmiddag ben ik meestal vrij en vind het dan wel leuk om iets anders te doen dan een broodje pindakaas.
WGA had ik nog staan van het weekend, zalm gemaakt wat goed gelukt is.
Er zat nog wat rest kolen in, deze aangestoken met de verfbrander, ik was om 12.45 thuis en wilde toch optijd eten (Nederlander he)
Dus ten 13.00 al mooi de fik erin en de burgers erop gelegd.
Er was nog wat hoh gehakt over van het weekend (ong 320gram) en 2 burgers gemaakt met de hamburgerpers.
Gehakt gekruid met TexMex kruiden en een knijp BBQ saus. Dit heb ik vanmorgen om half 8 gedaan en na het persen de burgers in de koelkast gelegd.
Dus om 13.00 lagen ze er op, even een 10 min indirect en daarna directe hitte met weinig kolen en deksel op de BBQ. Na nog eens 15 a 20 minuten waren ze mooi op temp.
Broodje klaargemaakt en burger erop, met een 40 minuutjes van b tot z lekker aan het eten en veel lekkerder dan uit de pan.
BBQ brand nog steeds, allegaartje van champignons/ui/knoflook/paprika aan het maken.
Fijne dag allemaal
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Best nog wel een beetje warmte voor een paar kooltjes
WGA had ik nog staan van het weekend, zalm gemaakt wat goed gelukt is.
Er zat nog wat rest kolen in, deze aangestoken met de verfbrander, ik was om 12.45 thuis en wilde toch optijd eten (Nederlander he)
Dus ten 13.00 al mooi de fik erin en de burgers erop gelegd.
Er was nog wat hoh gehakt over van het weekend (ong 320gram) en 2 burgers gemaakt met de hamburgerpers.
Gehakt gekruid met TexMex kruiden en een knijp BBQ saus. Dit heb ik vanmorgen om half 8 gedaan en na het persen de burgers in de koelkast gelegd.
Dus om 13.00 lagen ze er op, even een 10 min indirect en daarna directe hitte met weinig kolen en deksel op de BBQ. Na nog eens 15 a 20 minuten waren ze mooi op temp.
Broodje klaargemaakt en burger erop, met een 40 minuutjes van b tot z lekker aan het eten en veel lekkerder dan uit de pan.
BBQ brand nog steeds, allegaartje van champignons/ui/knoflook/paprika aan het maken.
Fijne dag allemaal
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Best nog wel een beetje warmte voor een paar kooltjes