sinds een half jaartje ben ik verslaafd aan het bbq en.
spare ribs, pp, burnt ends en moink balls zijn hier al meerdere keren naar volle tevredenheid gepaseerd,
ik bbq op een weber 57 premium maar zit met een aantal kleine dingetjes.
als ik een snake leg met ecobrasa dan heb ik heel lang werk om de roostertemperatuur in de buurt van de 110 te krijgen.
doe ik een minion met dammers, dan is de start temp redelijk hoog, maar is de duur van het bbq en niet heel lang.
wie heeft nog een paar tips om hiermee de puntjes op de i te krijgen!
roostertemp is bij mijn igrill 110 als de thermometer op de deksel 150 geeft.
spare ribs, pp, burnt ends en moink balls zijn hier al meerdere keren naar volle tevredenheid gepaseerd,
ik bbq op een weber 57 premium maar zit met een aantal kleine dingetjes.
als ik een snake leg met ecobrasa dan heb ik heel lang werk om de roostertemperatuur in de buurt van de 110 te krijgen.
doe ik een minion met dammers, dan is de start temp redelijk hoog, maar is de duur van het bbq en niet heel lang.
wie heeft nog een paar tips om hiermee de puntjes op de i te krijgen!
roostertemp is bij mijn igrill 110 als de thermometer op de deksel 150 geeft.