Ik ben het boek van Jord Althuizen aan het doorlezen. Hier worden een paar recepten voor rubs genoemd, nu heb ik hier wat vragen over en misschien kunnen jullie me helpen.
Er worden 3 rubs gemaakt waarbij het 3x 300gram moet worden.
Bij rub 1 moet je 2tl gedroogd basilicum 2tl gedroogde tijm toevoegen.
Bij rub 3 komen deze weer terug, maar dan 2el basilicum en 1el gedroogde tijm en 1el rozemarijn
Basilicum heb je gesneden en gemalen
Tijm heb je gesneden en gemalen
Rozemarijn heb je ook gesneden en gemalen.
Zou je bij rub 1 de gemalen varianten moeten hebben en bij rub 3 de gesneden? (omdat het over theelepels en eetlepels gaat?)
Er staan ook 3 plaatjes van de rubs bij. Bij de eerste zie ik geen grove ingredi?nten en bij de 3e wel.
Wie van jullie heeft dit boek ook en kan er iets over zeggen? Ik ben bang dat er groot verschil zit in de impact van de kruiden als je ze gemalen ipv gesneden gebruikt.
Er worden 3 rubs gemaakt waarbij het 3x 300gram moet worden.
Bij rub 1 moet je 2tl gedroogd basilicum 2tl gedroogde tijm toevoegen.
Bij rub 3 komen deze weer terug, maar dan 2el basilicum en 1el gedroogde tijm en 1el rozemarijn
Basilicum heb je gesneden en gemalen
Tijm heb je gesneden en gemalen
Rozemarijn heb je ook gesneden en gemalen.
Zou je bij rub 1 de gemalen varianten moeten hebben en bij rub 3 de gesneden? (omdat het over theelepels en eetlepels gaat?)
Er staan ook 3 plaatjes van de rubs bij. Bij de eerste zie ik geen grove ingredi?nten en bij de 3e wel.
Wie van jullie heeft dit boek ook en kan er iets over zeggen? Ik ben bang dat er groot verschil zit in de impact van de kruiden als je ze gemalen ipv gesneden gebruikt.