BasBQ
Beef en Steak

Smoked, stout braised beefshank

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
273
Recept van Jord Althuizen: smoked stout braised beefshank. Oftewel gerookte en in stout bier gestoofde runderschenkel.

Eerst het vlies verwijderen (nog best een werkje) en in de rub zetten. Paar uurtjes laten roken, dan in de DO met Guinness, gebakken uien, knoflook, tijm, rozemarijn en runderbouillon laten stomen.

28E7CE69-D002-4E4E-AB83-CC5C38641A4F.jpeg

4616068F-C5B7-4DD2-979F-1BBDA9BF2A17.jpeg

8B81D59D-843C-41DE-B6FC-932DE17860AB.jpeg

A3199052-6B7D-43F5-9055-972A9B0910B8.jpeg

3D3EB974-843F-425B-AFCC-CA62602DF9F0.jpeg

56F94085-541A-49AD-8F70-8040C8687A46.jpeg

25B6C364-9CBB-49F1-98CA-5601E8DA26B5.jpeg

Het gezeefde kookvocht leverde een erg lekkere jus op. Voor de rest leuk om een keer gemaakt te hebben, maar er zijn lekkerder stukken vlees van de q . Die ook een stuk makkelijker zijn.
 
Gaaf! Keer wat anders dit, top!
Wat eet je hierbij? Het zal ‘ossobuco’ achtig zijn denk ik? Lijkt me lekker met pasta mmmm
 
Wat een prachtige kneiter zeg, heerlijke plaatjes!
 
Schitterend. Heel mooi gedaan
En joh, je moet alles een keer geprobeerd hebben, toch?
 
Leuke variatie op schweinehaxe.
is toch een leuk recept voor op het repertoire.
 
Aardig stukkie vlees, ziet er goed uit
 
Gaaf dit. Hier ga ik me ook eens aan wagen. Precies de ingrediënten die ik graag mag eten. TOP
 
Terug
Bovenaan Onderaan