- Berichten
- 89
Ik zag bij de sligro een grote shortrib liggen die ook nog eens zeergoed voorzien was van vlees. (Dat valt nog wel eens tegen vind ik zelf).
Vanmorgen om 10.00 erop gegooid met alleen peper en zout op 130-140 graden.
Rond een uur of 15.00 in allufolie gewikkeld.
Toen door op 150 graden (de kids moesten 19.00?slapen) want we moesten nog wel een stuk naar de 90-92 graden. (Zat op 77-80)
Prima gelukt en heerlijk sappig. Zo mag ik hem graag weer eten.
[
Vanmorgen om 10.00 erop gegooid met alleen peper en zout op 130-140 graden.
Rond een uur of 15.00 in allufolie gewikkeld.
Toen door op 150 graden (de kids moesten 19.00?slapen) want we moesten nog wel een stuk naar de 90-92 graden. (Zat op 77-80)
Prima gelukt en heerlijk sappig. Zo mag ik hem graag weer eten.




[