- Berichten
- 210
Vandaag voor het eerst short ribs gemaakt. Was een succes. Ook de eerste keer dat ik ze heb gegeten. Ze waren erg lekker, maar wel een beetje vet. Ik weet niet of ik ze snel weer zou maken, maar het was in ieder geval erg leuk om te doen.
De ribben eerst wat bij getrimd, en in de rub gezet.
Indirect op de Weber met een mooie snake.
Na 3 uur was dit het resultaat.
In de folie
2 uurtjes terug, tot een kern van 96 graden en een boterzacht gevoel met een prikker.
In de koelbox, en wat gepofte aardappelen erbij met Yoghurt Bieslook Knoflook dressing.
Het resultaat.
En er is nog iemand die er erg van geniet.
De ribben eerst wat bij getrimd, en in de rub gezet.
Indirect op de Weber met een mooie snake.
Na 3 uur was dit het resultaat.
In de folie
2 uurtjes terug, tot een kern van 96 graden en een boterzacht gevoel met een prikker.
In de koelbox, en wat gepofte aardappelen erbij met Yoghurt Bieslook Knoflook dressing.
Het resultaat.
En er is nog iemand die er erg van geniet.