- Berichten
- 163
Vuurdoop, lagen al sinds Mei in de vriezer.
Alleen met peper zout bestrooid.
Wekker op 4.30 vanmorgen.
5.00 erop gelegd
8.45 ingepakt.
15.00 was de temperatuur 88, ik had in gedachten om naar 92° te gaan maar we moesten Sinterklaas gaan vieren bij de familie. Stuk in de RVS braadslee en achterin de auto laten rusten. Het resultaat was prima.
Onderste laag vh vlees was mooi gemarmerd, bovenlaag heel mager met een laag vet ertussen. die vetlaag had niet gehoeven. Het hele stuk meer gemarmerd heeft wel meerwaarde denk ik.
Foto's!
Sfeerplaatje
Verstuurd vanaf mijn Mi A2 Lite met Tapatalk
Alleen met peper zout bestrooid.
Wekker op 4.30 vanmorgen.
5.00 erop gelegd
8.45 ingepakt.
15.00 was de temperatuur 88, ik had in gedachten om naar 92° te gaan maar we moesten Sinterklaas gaan vieren bij de familie. Stuk in de RVS braadslee en achterin de auto laten rusten. Het resultaat was prima.
Onderste laag vh vlees was mooi gemarmerd, bovenlaag heel mager met een laag vet ertussen. die vetlaag had niet gehoeven. Het hele stuk meer gemarmerd heeft wel meerwaarde denk ik.
Foto's!


Sfeerplaatje





Verstuurd vanaf mijn Mi A2 Lite met Tapatalk