BasBQ
Beef en Steak

Short Ribs

badjak

Vuurmaker
Berichten
73
Alweer een tijdje geleden....

Short ribs in de rub:
DSC_3460.JPG


En het recept voor de rub
(ik heb het voor de keer erna iets aangepast en gember poeder toegevoegd)
DSC_3461.JPG


En op de BBQ
DSC_3463.JPG


En klaar!
DSC_3464.JPG


Ze waren lekker!
(wel machtig)

En zo zag de BBQ eruit na afloop:
DSC_3466.JPG
 
Ziet er top uit, ik zet het op de to-do!
 
Lekker stukje vlees is dat... ik hou er van!
 
Sander +1
 
Zien er mooi en lekker uit.  Op welke temperatuur heb je ze gebakken/gerookt?
 
Ik heb ze net besteld toevallig, dus ga ze ook maken.
Trouwens je zegt dat ze machtig wsren, maar je mt dat ook niet allemaal alleen opeten😆
ze zien er lekker uit!
 
WernerB zei:
Zien er mooi en lekker uit.  Op welke temperatuur heb je ze gebakken/gerookt?

Ik ben op een wat hoegere temperatuur begonnen dan meestal wordt aangeraden. Rond de 200 oC.
In het begin een handvol pistacio schillen op de kolen gegooid (voor een beetje rook) en toen de deksel erop.

En toen kwamen er klanten binnen en werd ik weggeroepen. Dus verder weet ik het niet  :blush:
Behalve dat ze erg lekker en mals waren toen ik ze er zo'n 4-5 uur later afhaalde.

Enne, Ik heb ze inderdaad niet allemaal alleen opgegeten ;)
 
Lekker! Ik heb ze twee keer gemaakt en heb nu weer wat ingeslagen. Dit keer wel weer gezaagde shortribs, omdat die veel malser waren.
 
Terug
Bovenaan Onderaan