- Berichten
- 91
Gister voor het eerst Shortribs gemaakt.
Ik had me even vergist in de tijd hahaha
Hebben er ongeveer 11 uur over gedaan.
Het was een stuk van 1,5 kilo.
Ik heb SPG gebruikt en het resultaat mocht er zijn (al zeg ik het zelf)
Bij een kern van 65 graden ingepakt in butcherpaper
Ze waren klaar bij ongeveer 96 graden kern.
dit alles op de masterbuilt 800.
Onze kat had er ook zin in
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Ik had me even vergist in de tijd hahaha
Hebben er ongeveer 11 uur over gedaan.
Het was een stuk van 1,5 kilo.
Ik heb SPG gebruikt en het resultaat mocht er zijn (al zeg ik het zelf)
Bij een kern van 65 graden ingepakt in butcherpaper
Ze waren klaar bij ongeveer 96 graden kern.
dit alles op de masterbuilt 800.
Onze kat had er ook zin in

 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 ik vind rendang zo ontzettend lekker.
 ik vind rendang zo ontzettend lekker. 
 
		 
 
		

 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		
