- Berichten
- 2.982
Altijd leuk wanneer je bezoek krijgt ze eens iets anders voor te schotelen dan de standaard zwarte speklap van de bbq. 
Ik heb het kipshoarma recept van BBQ JUNKIE gevolgd.
Het recept x2 gedaan, voor de flinke eters. Eerst de kruidenmix gemaakt en hierna de dijen 2 uurtjes in de marinade gezet.
Mooi op het spit geregen en ruim 1,5 uur op 160 graden tot kern 70 graden.
Echt een geweldig recept. En het bezoek was uiteraard erg verrast. Viel goed in de smaak.

Ik heb het kipshoarma recept van BBQ JUNKIE gevolgd.
Het recept x2 gedaan, voor de flinke eters. Eerst de kruidenmix gemaakt en hierna de dijen 2 uurtjes in de marinade gezet.
Mooi op het spit geregen en ruim 1,5 uur op 160 graden tot kern 70 graden.
Echt een geweldig recept. En het bezoek was uiteraard erg verrast. Viel goed in de smaak.