Zo beste forumleden van dit geweldige forum. Vandaag was voor mij D-day. Ik wist dat de dag er al een tijdje aan zat te komen maar de rest niet (op ouders en schoonouders na natuurlijk). De voorbereidingen getroffen met een collega die in het bezit was van een makro pas. Afgelopen vrijdag mijn bbq skills weer ff opgefrist met de befaamde DanBras sat?h die lekker 48 uur in de marinade had gestaan.
Enfin, wat stond er vandaag op het menu. Dit was de set-up:
Een voorafje van een courgette soep (niet van de Q uiteraard) en daarna was het mijn beurt.
Gang 2 waren lekkere snoep paprika?s gevuld met monchou kaas, stukjes rode peper, sambal batjak en cheddar kaas. Vervolgens omwikkeld met bacon en lekker afgelakt met de enige echte blue hogs bbq saus.
Het hoofdgerecht bestond uit een heerlijke, grain fed Picanha (Afrikaans, weet t land niet meer). Dit aangevuld met heerlijke groente van de Q. Ik moet zeggen. Ik heb vaak verschillende soorten rookhout geprobeerd maar het kersenhout is toch echt bij iedereen the alltime favorite!
Nadat ik de Picanha?s er op had gegooid was het zo ver. Mijn vriendin ten huwelijk vragen. En wa denkte, ze zei ok nog ja ok nog.
Nadat we de bijzaak hadden gehad kon ik weer terug naar de hoofdtaak: de picanha affakkelen
Vervolgens het vlees tot rust laten komen en het vervolgens gesneden met het gratis F-dick mes wat bij mijn bestelling bij vuur en rook zat (serieus wat een geweldig mes, snap nu waarom de grote broertjes zo duur zijn. Waar voor je geld). Dit was het resultaat:
Het was heerlijk!! De wijn smaakte goed, het eten van de Q was geweldig. En de sex wordt.........
Weltrusten levensgenieters
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Enfin, wat stond er vandaag op het menu. Dit was de set-up:




Een voorafje van een courgette soep (niet van de Q uiteraard) en daarna was het mijn beurt.
Gang 2 waren lekkere snoep paprika?s gevuld met monchou kaas, stukjes rode peper, sambal batjak en cheddar kaas. Vervolgens omwikkeld met bacon en lekker afgelakt met de enige echte blue hogs bbq saus.



Het hoofdgerecht bestond uit een heerlijke, grain fed Picanha (Afrikaans, weet t land niet meer). Dit aangevuld met heerlijke groente van de Q. Ik moet zeggen. Ik heb vaak verschillende soorten rookhout geprobeerd maar het kersenhout is toch echt bij iedereen the alltime favorite!
Nadat ik de Picanha?s er op had gegooid was het zo ver. Mijn vriendin ten huwelijk vragen. En wa denkte, ze zei ok nog ja ok nog.

Nadat we de bijzaak hadden gehad kon ik weer terug naar de hoofdtaak: de picanha affakkelen

Vervolgens het vlees tot rust laten komen en het vervolgens gesneden met het gratis F-dick mes wat bij mijn bestelling bij vuur en rook zat (serieus wat een geweldig mes, snap nu waarom de grote broertjes zo duur zijn. Waar voor je geld). Dit was het resultaat:


Het was heerlijk!! De wijn smaakte goed, het eten van de Q was geweldig. En de sex wordt.........
Weltrusten levensgenieters
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro