- Berichten
- 298
Schichtfleisch uit de Dutch Oven.
ingrediënten.
2.8 kilo procureur
1 kilo grote uien
4 paprika's
250 gram bacon
250 ml bbq saus
bbq rub
bereiding.
snij de procureur 1 dag van te voren in plakken van ongeveer 1.5 cm.
Bestrooi alle stukken met de bbq rub.
Laat het vlees 1 nacht in de koeling overnachten.
Dag van bereiding.
Leg plakjes bacon op de boden en tegen de zijkant kant van de DO.
Stapel vervolgens laagjes op met procureur ui paprika totdat de DO vol is.
Zet je bbq op ongeveer 175 graden. Plaats de DO in de bbq en laat het minimaal 4 uur sudderen. Eetsmakelijk.
ingrediënten.
2.8 kilo procureur
1 kilo grote uien
4 paprika's
250 gram bacon
250 ml bbq saus
bbq rub
bereiding.
snij de procureur 1 dag van te voren in plakken van ongeveer 1.5 cm.
Bestrooi alle stukken met de bbq rub.
Laat het vlees 1 nacht in de koeling overnachten.
Dag van bereiding.
Leg plakjes bacon op de boden en tegen de zijkant kant van de DO.
Stapel vervolgens laagjes op met procureur ui paprika totdat de DO vol is.
Zet je bbq op ongeveer 175 graden. Plaats de DO in de bbq en laat het minimaal 4 uur sudderen. Eetsmakelijk.