- Berichten
- 701
Ik had deze nog niet eerder gezien, maar gaat op de ToDo! Thx @Ewald.
Zit trouwens even terug te scrollen, maar is een topic uit 2014 hahaha.
.
Zit trouwens even terug te scrollen, maar is een topic uit 2014 hahaha.
Bij mij kwam er inderdaad veel vet vrij. Zou bij mij ook best Calve geweest kunnen zijn. Ik gebruik nu een huismerk en heb dat niet.Komt er door het lange koken niet heel veel vet vrij? Ik weet dat de indo's onder ons dat prima vinden, maar de blando's vinden dat er "eng" uitzien. Dan ziet de sauce er wat geschift uit, en denken misschien dat het mislukt is. Ik moet zeggen dat ik met calve pindakaas niet zulke goede ervaringen heb als het daarover gaat, die schiet ook snel in de "schift". Als je dat niet wil, kun je beter een huismerk pindakaas gebruiken IMHO. Die heeft dat meestal een stuk minder.
Of je roert er na bereiding een beetje koud water door, met een garde. ( of een ijsklontje, truc van Zoon, die koksopleiding doet, en soms, heel soms iets slims zegt =)) )
Ik ga hem op zeker eens uitproberen btw. Klinkt lekker.
Ja, als je het mij vraagt hoort djeruk perut standaard in een goede pindasausDie komt aardig in de buurt van hoe ik hem altijd maak, ik voeg dan nog Djeruk Perut blaadjes toe. Lekkel.
.