Een paar mooie stukken St. Louis style ribs via Beef & Steak. Deze ga ik bereiden volgens recept van Smokey Goodness deel 1 wedstrijdribs.
Vrijdagavond de rub en BBQ saus gemaakt en de ribs gemarineerd in de Srirachasaus;
Zaterdag in de rub gezet en op de smoker;
Het idee was om 3-2-1 cyclus aan te houden maar had toch echt wat problemen om de offset op 110 graden te houden. Wel steady voor lange tijd op 130 graden maar daardoor ging het toch wat sneller dan in de planning;
Elk halfuur even sprayen met Piggy spray;
Na 2,5 uur toch maar ingepakt in folie volgens receptuur;
Na ongeveer 2,5 uur in de folie eruit gehaald en gelakt met de Smokey Goodness Original BBQ saus;
En het eind resultaat;
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
Vrijdagavond de rub en BBQ saus gemaakt en de ribs gemarineerd in de Srirachasaus;


Zaterdag in de rub gezet en op de smoker;



Het idee was om 3-2-1 cyclus aan te houden maar had toch echt wat problemen om de offset op 110 graden te houden. Wel steady voor lange tijd op 130 graden maar daardoor ging het toch wat sneller dan in de planning;


Elk halfuur even sprayen met Piggy spray;

Na 2,5 uur toch maar ingepakt in folie volgens receptuur;

Na ongeveer 2,5 uur in de folie eruit gehaald en gelakt met de Smokey Goodness Original BBQ saus;


En het eind resultaat;


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro