- Berichten
- 242
Samen met mijn oudste vandaag gezellig in de keuken de voorbereidingen gedaan en daarna aan de bbq.
De salade caprese was net iets anders dan de traditionele, als extra zat er gegrilde courgette en aubergine bij. (Recept Francesca kookt)
Het recept voor de steak tartaar komt uit Smokey Goodness. De tartaar wel iets hoger op smaak aangemaakt dan het recept voorschreef. De Q op 220 graden en dan op een rookplankje op het rooster.
Het eindresultaat was heerlijk!
De volgende keer, en die komt er ongetwijfeld, zou ik hem iets minder lang op de Q leggen zodat hij nog iets rauwer blijft. Maar lekker was ie!
De salade caprese was net iets anders dan de traditionele, als extra zat er gegrilde courgette en aubergine bij. (Recept Francesca kookt)
Het recept voor de steak tartaar komt uit Smokey Goodness. De tartaar wel iets hoger op smaak aangemaakt dan het recept voorschreef. De Q op 220 graden en dan op een rookplankje op het rooster.
Het eindresultaat was heerlijk!
De volgende keer, en die komt er ongetwijfeld, zou ik hem iets minder lang op de Q leggen zodat hij nog iets rauwer blijft. Maar lekker was ie!
Laatst bewerkt: