- Berichten
- 23
Vandaag in de sneeuw:
Een stuk zijlende van het merk greenlea uit nieuw-zeeland.
Van dit stuk vlees wordt bij ons biefstuk van gesneden en is beter als de kogel.

Het stuk ingerold met gerookt spek en opgebonden met een paar touwtjes

De zijlende indirect op 110 graden gegaard tot 35 graden en vervolgens direct afgegrild tot een kern van 48 graden

aangesneden B-)

Op deze manier van slow en reverse sear is die bijna net zo mals als ossenhaas top!!
Een stuk zijlende van het merk greenlea uit nieuw-zeeland.
Van dit stuk vlees wordt bij ons biefstuk van gesneden en is beter als de kogel.

Het stuk ingerold met gerookt spek en opgebonden met een paar touwtjes

De zijlende indirect op 110 graden gegaard tot 35 graden en vervolgens direct afgegrild tot een kern van 48 graden

aangesneden B-)

Op deze manier van slow en reverse sear is die bijna net zo mals als ossenhaas top!!
