kim
Sprokkelaar
- Berichten
- 32
Gisteren heb ik runderstoof met rode wijn gemaakt. Allereerst de riblappen op kamertemperatuur laten komen en de BBQ naar een temperatuur van 220 graden direct gebracht.
Voldoende riblappen
Groentjes laten poffen. Ik gebruikte hiervoor een halve knolselderij, 2 grote uien, 2 wortels, 1 bol knoflook en 1 prei.
Een bundeltje gemaakt met rozemarijn, tijm, laurier en oregano.
Vlees en groenten aangesneden. Dit rook overigens echt heel erg lekker!
Nog even wat meer rondom aanbakken.
De BBQ heeft gedurende zo'n 4 uur op 130 graden indirect gestaan alvorens het vlees de gewenste gaarheid had.
En heerlijk gegeten!
Voldoende riblappen

Groentjes laten poffen. Ik gebruikte hiervoor een halve knolselderij, 2 grote uien, 2 wortels, 1 bol knoflook en 1 prei.
Een bundeltje gemaakt met rozemarijn, tijm, laurier en oregano.
Vlees en groenten aangesneden. Dit rook overigens echt heel erg lekker!
Nog even wat meer rondom aanbakken.
De BBQ heeft gedurende zo'n 4 uur op 130 graden indirect gestaan alvorens het vlees de gewenste gaarheid had.
En heerlijk gegeten!
Laatst bewerkt: