BasBQ
Beef en Steak

Rundersparerib

 
 
 

RdB

Kooltjesharker
Berichten
132
Afgelopen zaterdag een dikke baby backrib (van de markt) en een rundersparerib (afkomstig van Aalvink) gemaakt. Het was mijn eerste runderrib. Lekker sappig en met een dikke, intense smaak. Zeker voor herhaling vatbaar. Volgende keer eens beef short ribs proberen.

Ingesmeerd met een rub van bruine suiker, zout, uienpoeder, knoflookpoeder en mosterdzaad en toen ongeveer 6.5 uur gegaard bij 115 graden.

2hok8hv.jpg


2d7fvqc.jpg


otznzm.jpg


348ge3a.jpg


 
Ziet er heerlijk uit, heb je hem nog ingepakt?
 
Van zo'n vleesbot ga je toch spontaan kwispelen :D
 
had wel even willen komen jureren  ;)
 
Schitterend bordje zeg! Heerlijk om te zien hoe dat prachtige vlees zich terugtrekt op het bot... fijn!
 
Mooi
 
Wat een fabeltastisch lekker bordje zeg! Prachtig!!!
 
Damn, dat ziet er goed uit...
Heerlijke foto's..
 
Mwaaaahaaa lekkurrrrrrrrrr !!!!!!!!!
 
Inspiratie... Dankje!
 
Dank voor de positieve comments heren! Ik heb de ribs niet ingepakt, ik heb het idee dat je bark mooier blijft als je niet inpakt.
Vanavond ga ik voor mijn 2e stickertje, bcc staat op het programma.
 
Terug
Bovenaan Onderaan