Grizzly Grill Kevin
Tondelzoeker
- Berichten
- 23
Eerst keer Rosbief op de kamado.
Gewicht 400gram
Eerst in marinade olijfolie, peper, teentje knoflook, vers tijm en rozemarijn, 2 uurtjes in koelkast in zakje.
Indirect 100-110 graden tot kern temperatuur 50graden dan 10minuten in folie. Kamado heet laten worden, heet deflector er uit en op alle zijdes even grillen.
In de foto met de gietijzeren pan die is mijn heet deflector. Tip van mijn zoon en het werkt perfect.
Gewicht 400gram
Eerst in marinade olijfolie, peper, teentje knoflook, vers tijm en rozemarijn, 2 uurtjes in koelkast in zakje.
Indirect 100-110 graden tot kern temperatuur 50graden dan 10minuten in folie. Kamado heet laten worden, heet deflector er uit en op alle zijdes even grillen.
In de foto met de gietijzeren pan die is mijn heet deflector. Tip van mijn zoon en het werkt perfect.