Te veel rook is een onvolledige verbranding toch? Ik heb bij de weber met snake altijd een strook hout erdoorheen liggen, maar niet in de eerste paar cm. Dat hout moet ook eerst goed warm worden om goed te warm te branden. De rook zie je dan minder, er is geen nieuwe paus , maar de smaak is er niet minder om.
Ik heb dat ook bij meerdere bbq vloggers in de vs gezien, clean smoke vs dirty smoke.
Daarbij praten ze over dat de rook er in de eerste paar uur, ~3, intrekt en daarna niet echt meer. Ook met inpakken in folie of papier, dan kun je stoppen met speciaal rook hout en gewoon je brandstof gebruiken voor de warmte.
Ik heb dat ook bij meerdere bbq vloggers in de vs gezien, clean smoke vs dirty smoke.
Daarbij praten ze over dat de rook er in de eerste paar uur, ~3, intrekt en daarna niet echt meer. Ook met inpakken in folie of papier, dan kun je stoppen met speciaal rook hout en gewoon je brandstof gebruiken voor de warmte.