- Berichten
- 529
Mijn opa had nog een appelboompje staan wat uit zijn tuin moest, een mooie gelegenheid om wat appel rookhout te bemachtigen 
Ik zit eraan te denken om de meest dunne takken (zo'n 2,5 cm doorsnee) in korte stukken te zagen, de wat dikkere takken ook in stukken te zagen maar die vervolgens in tweeën te choppen. En de dikste stukken in schijven te zagen om hier vervolgens chunks van te maken.
Vervolgens alles een jaartje laten drogen onder de overkapping..
Zouden jullie dit ook zo doen of juist anders?
Thanks alvast

Ik zit eraan te denken om de meest dunne takken (zo'n 2,5 cm doorsnee) in korte stukken te zagen, de wat dikkere takken ook in stukken te zagen maar die vervolgens in tweeën te choppen. En de dikste stukken in schijven te zagen om hier vervolgens chunks van te maken.
Vervolgens alles een jaartje laten drogen onder de overkapping..
Zouden jullie dit ook zo doen of juist anders?
Thanks alvast
