- Berichten
 - 570
 
Mijn opa had nog een appelboompje staan wat uit zijn tuin moest, een mooie gelegenheid om wat appel rookhout te bemachtigen 
Ik zit eraan te denken om de meest dunne takken (zo'n 2,5 cm doorsnee) in korte stukken te zagen, de wat dikkere takken ook in stukken te zagen maar die vervolgens in tweeën te choppen. En de dikste stukken in schijven te zagen om hier vervolgens chunks van te maken.
Vervolgens alles een jaartje laten drogen onder de overkapping..
Zouden jullie dit ook zo doen of juist anders?
Thanks alvast
		
		
	
	
		
	
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			Ik zit eraan te denken om de meest dunne takken (zo'n 2,5 cm doorsnee) in korte stukken te zagen, de wat dikkere takken ook in stukken te zagen maar die vervolgens in tweeën te choppen. En de dikste stukken in schijven te zagen om hier vervolgens chunks van te maken.
Vervolgens alles een jaartje laten drogen onder de overkapping..
Zouden jullie dit ook zo doen of juist anders?
Thanks alvast
	
			
			
 Uiteindelijk wacht ik dan liever wat langer zodat ik dan zeker weet dat het goed is..