Beef en Steak

Rookchunks of natte snippers

Dat gaat niet echt goed op de BBQ die ik heb. Tenminste ik ga geen rookhout voor chicken wings gebruiken of voor speklappen. Als ik die chunks op de kolen had gegooid waren ze ook zo weg geweest als bij bij de kolen liggen.

Mijn kamado komt aankomende week binnen die ik pas heb gekocht. Dan ga ik lekker aan de slag en zeker wel low en slow uitproberen :).
Bij mij krijgt niemand wings zonder rooksmaak. Wat zeg je nu :giggle:

Op elke BBQ met deksel lukt het met zowel chunks of chips. Ik gebruik op de kamado’s chunks en op mijn gasBBQ smokebox met rookchips. Maar chips kunnen ook perfect in een kamdo. Leg een handje net buiten de gloei hotspot en door de hitte gaat dat wel roken.
 
Helemaal gelijk free ltd, heerlijk om daar juist een beetje rooksmaak over te hebben. Pas geleden zelfs met hickory bescheiden gedaan. Vielen goed in de smaak tijdens een feestje!
 
Terug
Bovenaan Onderaan