- Berichten
- 610
Vandaag maar eens een rollade wezen klaarmaken. Voor het eerst mijn eigen draai eraan gegeven. Gisteren de rollade geïnjecteerd met worcestersaus, runderbouillon  en bruine bastaardsuiker.
Vervolgens een rub gemaakt. Beetje paprika, knoflook, zwarte peper, uienpoeder, zout en bruine bastaardsuiker.
Nachtje laten staan. Vandaag op 120 graden 3 uur laten garen met 2 whisky chunks erbij. Bij 50gr temperatuur ingesmeerd met smokey saus en toen naar de 60 gegaan en opgediend met rijst en salade.
Een foto van een rollade ziet er wel saai uit
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Vervolgens een rub gemaakt. Beetje paprika, knoflook, zwarte peper, uienpoeder, zout en bruine bastaardsuiker.
Nachtje laten staan. Vandaag op 120 graden 3 uur laten garen met 2 whisky chunks erbij. Bij 50gr temperatuur ingesmeerd met smokey saus en toen naar de 60 gegaan en opgediend met rijst en salade.
Een foto van een rollade ziet er wel saai uit

 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 duizend keer lekkerder
 duizend keer lekkerder  
 
		 
					
				 
 
		 
 
		