- Berichten
- 750
Vandaag maar eens aan de rol...
Varkensbil van 1,5 kilo open gesneden en ingesmeerd met een pesto achtige pasta (olie, basilicum, peterselie, bieslook, oregano, sojasaus en wat worcestershiresaus) en gevuld met een mengsel van kruidenkaas en geraspte jongbelegen goudse kaas en afgetopt met spekkie. Opgerold en gerubd met mijn eigen spareribrub.
In de folie en in de koelkast, wachten tot straks de kooltjes aan mogen...
Heb hem aan het spit zitten, temperatuur rond 125 graden. Als de kruiden wat vaster zitten kijken of ik hem kan kwasten met boter tegen het droog worden. Anders spuit ik hem nat met appelsap en appelazijn.
Varkensbil van 1,5 kilo open gesneden en ingesmeerd met een pesto achtige pasta (olie, basilicum, peterselie, bieslook, oregano, sojasaus en wat worcestershiresaus) en gevuld met een mengsel van kruidenkaas en geraspte jongbelegen goudse kaas en afgetopt met spekkie. Opgerold en gerubd met mijn eigen spareribrub.
In de folie en in de koelkast, wachten tot straks de kooltjes aan mogen...
Heb hem aan het spit zitten, temperatuur rond 125 graden. Als de kruiden wat vaster zitten kijken of ik hem kan kwasten met boter tegen het droog worden. Anders spuit ik hem nat met appelsap en appelazijn.
Laatst bewerkt: