BasBQ
Beef en Steak

Ribs van wild zwijn

 

QBee

Tondelzoeker
Berichten
16
Pas wat vlees van een jager gekregen, waaronder een paar ribben van een zwijn. Omdat het ingevroren was had ik geen idee wat ik precies had. Vandaag aan het avontuur begonnen.... Gekozen voor een rub en saus uit een Weber boek, dat eerder al goed smaakte met gewone ribs. Wel iets aangepast omdat ik verwacht dat dit vlees al veel smaak van zichzelf zal hebben.
89cf6c8ec30ae970ee0ebc7bfe335462.jpg

Blijkt na het ontdooien dat het 4 losse ribben zijn met een lap vlees eraan :eek: Wat nu?!
8c330840bdb9fa4149191a214794efff.jpg

Maar goed we gaan ze gewoon low&slow op de Q leggen en gaan wel proeven hoe dit afloopt....

Wordt vervolgd


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ben benieuwd. Ik krijg als het goed is aan het einde van het jaar ook wat wildzwijn ribs
 
Tsja, laat ik het er maar op houden dat ik eea geleerd heb. Toch veel te veel rub gebruikt. :(  Ook ging het niet slow genoeg. Ik moet wel zeggen dat de smaak van het vlees echt lekker was.
Volgende keer beter

07713459906e4520730f0fbce7db7c4c.jpg



Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan