BasBQ
Beef en Steak

Ribeye

 
 
 

Rescher

Kooltjesharker
Berichten
130
Vandaag maar even een paar ribeye steaks bereid. Buiten peper en zout geen toevoegingen. Voor de smaak nog een chimichurri erbij gemaakt en als bijgerechten mais en krieltjes met rozemarijn en zeezout. Ribeye lekker direct op 260 graden, 3 minuten per kant en daarna een minuut of 6 laten rusten. Daarna nog een halve minuut per kant een extra krokant laagje meegegeven. Het resultaat was goed, echt genoten van een mooi stukje vlees. Als impressie een aantal foto’s toegevoegd.

AFA3A92D-2EF6-40B1-8C69-39342AB15264.jpeg


9552CD77-3650-4106-A33A-05AA3F0F4DC3.jpeg


6AD40EE0-3138-4100-98DC-71DE57806FD9.jpeg


22135BF2-4C0A-48F0-9BDA-6179DB4E1CDC.jpeg
 
Dat zijn lekkere steakjes.
Is altijd weer een genot om een ribeye klaar te maken en smakelijk te verorberen. 😋
 
Dat is een mooie maat voor een ribeye, zien er goed uit
 
Mooie steaks en nog mooi rood van binnen precies hoe ik ze lekker vind, ik ben geen fan van chimichurri maar pico de gallo vind ik wel heerlijk bij dit soort vlees, misschien vind jij het ook wel lekker ;)

 
Mooie steaks en nog mooi rood van binnen precies hoe ik ze lekker vind, ik ben geen fan van chimichurri maar pico de gallo vind ik wel heerlijk bij dit soort vlees, misschien vind jij het ook wel lekker ;)

Ik zet het op de lijst. Al moet ik zeggen dat ik chimichurri wel echt heerlijk vind 😉
 
Terug
Bovenaan Onderaan