Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Yep, gewoon in het geheel en hem op de dunste kant meten op 47 a 48°. Daarna afgrillen tot 52° pakweg in het midden. Dan is het dunste deel medium en het dikste deel medium-rare. Ideaal dus
Yep, gewoon in het geheel en hem op de dunste kant meten op 47 a 48°. Daarna afgrillen tot 52° pakweg in het midden. Dan is het dunste deel medium en het dikste deel medium-rare. Ideaal dus
Er staan 2 datums
Gevacumeerd Ingevroren op 24.03.21
Dat is 21 maart 2024
houdbaar tot, diepgevroren (max.2 jaar)
26.03.20 dat is 20 maart 2026.
Klopt dan toch?
Er staat overigens nergens 2020
Invriezen heeft veel te maken met de temperatuur. Hoe kouder = hoe langer houdbaar. Meeste mensen zetten hun vriezer op -18-20. Maar een bevriende chef kok zei me ooit, gewoon maximaal zetten, kan je dingen veel langer houden
Nou de wagyu klaargemaakt gisteren, toch anders aangepakt.
Het stuk vlees was schuin afgezaagd waardoor ik een dikker stuk had en een dunner stuk. Toch besloten om dit stuk doormidden te snijden zodat ik het dikke stuk ook nog eens doormidden kan snijden en mooie plakken heb van ongeveer 2 cm.
Dit ook op gevoel stukje voor stukje in de skillet gebakken, ongeveer 1,5 tot 2 min per kant. VERRUKKELIJK!
In het overgebleven vet heb ik besloten om gamba’s te bakken, alleen wat knoflook en chili vlokken toegevoegd en opeten met wat witte sneden brood, ook dit was heerlijk!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.