- Berichten
- 5.120
Q time is schijnbaar de tijd dat de buien moeten vallen. Dus mijn zorgvuldig uitgewerkte plan van een indirect sear voor de ribeye, maken van de ratatouille op de Q in combi met de gevulde paprika's is met een hoosbuitje in het schropputje verdwenen.
Dus op naar plan B:
- Buienrader bestuderen
- Borrel pakken
- Ratatouille in de keuken gemaakt.
- Bij de laatste druppel, de Q op temperatuur jassen. Dome temp. 250 C.
- Ribeye, met een dikte tussen de 1" en 1 1/4" direct geseared. Per kant 3 min en daarna ff door laten garen tot een kern van 54 C.
- De met ratatouille gevulde paprika helften 25 min op een indirecte warmte van 220 C. laten garen.
- Fles olijfolie kapot laten vallen...


en de zooi opgeruimd.
- De cheffin heeft ondertussen paste penne met pesto gemaakt.
- Ribeye gesneden, foto gemaakt, opgediend.
- Eea afgeblust met een flesje Dornfelder.
Zo, en nu verder met het terras schrobben.
Dus op naar plan B:
- Buienrader bestuderen
- Borrel pakken
- Ratatouille in de keuken gemaakt.
- Bij de laatste druppel, de Q op temperatuur jassen. Dome temp. 250 C.
- Ribeye, met een dikte tussen de 1" en 1 1/4" direct geseared. Per kant 3 min en daarna ff door laten garen tot een kern van 54 C.
- De met ratatouille gevulde paprika helften 25 min op een indirecte warmte van 220 C. laten garen.
- Fles olijfolie kapot laten vallen...




- De cheffin heeft ondertussen paste penne met pesto gemaakt.
- Ribeye gesneden, foto gemaakt, opgediend.
- Eea afgeblust met een flesje Dornfelder.
Zo, en nu verder met het terras schrobben.