BasBQ
Beef en Steak

Ribeye afternoon

 
 
 

backupdevice

Kooltjesharker
Berichten
215
Vanmorgen bij de slager besloten om vanavond een Ribeye op de Kamado Joe maken.

Slager een mooi stuk van 600Gram laten afsnijden. Uurtje op kamertemperatuur laten komen en ingewreven met zeezout.

f18a33797447a3d31c4d792644285d2b.jpg


Ei naar de 150 graden opgestookt en het vlees indirect erop

d918c5b39b45cd096efadcb915f71ef7.jpg


Na 20 minuten was de temperatuur 45 graden en zag hij er zo uit

60cb7f55b1c001eba0017f2c36373e38.jpg


Ei opgestookt naar 300 graden laten gaan en beide kanten 2 minuten direct

5476639e1c74aa0ffa455578b2c63771.jpg


Opgediend met aardappel bolletjes met salade

e797a84a0d1e2719402f1812d9cdfd5b.jpg


15 minuten later

9fa5c63dce21c242dd573aee5aba1663.jpg


 
Dat is een mooi stukje vlees.
 
Helaas op ziet er mooi uit  :)
 
Oei dat was een zeer smakelijk uitziende stukje vlees =P~
 
Oh ja, heerlijk stukje vlees met een hele mooie garing
 
Terug
Bovenaan Onderaan