BasBQ
Beef en Steak

Ribbetjes voor morgen

 

Pullie

Tondelzoeker
Berichten
12
Beste vleesliefhebbers

Ik had zo'n zin om nog even ribbetjes op de bbq te gooien na mijn werk en toen bedacht mijn vrouw dat dat wel een makkelijke is voor morgen na het werk om te eten.

Wat is nu een goed moment om ze eraf te halen en morgen weer terug te leggen? Ik wil de 3-2-1 methode doen en had me bedacht om ze na de "2" te moppen met saus en ze dan te laten afkoelen en dan morgen nog een uurtje met extra moppen.

Hebben jullie andere/betere ervaringen? Ze gaan er nu op  :D

Gr. Paul
 
3 - 2 nu doen, en morgen het laatste uurtje, je bent er wel een beetje laat mee  :p
 
Top, dank! Heerlijk weer om met een blonde belgische en een goed boek nog een tijdje bij de Q te zitten  ;)
 
had je nog foto's?:D
 
Lol!

3 en 2 eerste. Volgende dag pas saus erop.
 
Nee die is gewoon een blonde hollandse

Maar de ribbetjes waren heerlijk. Mijn vrouw is over haar ribben fobie heen

F775B35E-5B65-45E1-BDDA-59ECBD7679B0_zpscidvydab.jpg



4A1DD7D4-AB65-4DA1-992B-CD4949EC45C0_zps0osovucb.jpg
 
Ziet er al smakelijk uit
 
Hoe kom je aan die enorme bark joh!
 
Terug
Bovenaan Onderaan