- Berichten
- 26
Gisteren maar eens de Weber aangeslingerd voor een sessie varken en rund. Rond een uur of 12 begonnen en om 18uur konden we aanschuiven. Beide ribs waren ongeveer dezelfde tijd klaar. Lekker opgegeten met wat frietjes, salade en een weissbier.
Shortribs met alleen peper en zout. Waren lekker mals en zeker voor herhaling vatbaar. Helaas niet meer foto's kunnen maken omdat alles te snel op was.
Spareribs één rack gemaakt voor degene die niet zo van rund houden. Standaard rubje erop en 3-2-1 (ongeveer). Lekker makkelijk van het bot te trekken met nog een lekkere bite. Volgens mij jongste zoon een 8,5 waard.
Al met al een geslaagde BBQ-zondag. Alles is voor herhaling vatbaar alleen ga ik de volgende keer wel een beetje experimenteren met de rub bij de shortribs.
Shortribs met alleen peper en zout. Waren lekker mals en zeker voor herhaling vatbaar. Helaas niet meer foto's kunnen maken omdat alles te snel op was.

Spareribs één rack gemaakt voor degene die niet zo van rund houden. Standaard rubje erop en 3-2-1 (ongeveer). Lekker makkelijk van het bot te trekken met nog een lekkere bite. Volgens mij jongste zoon een 8,5 waard.
Al met al een geslaagde BBQ-zondag. Alles is voor herhaling vatbaar alleen ga ik de volgende keer wel een beetje experimenteren met de rub bij de shortribs.